Urban Legend?

A következő irományt az !w!w -en fedezhetik fel a szemfülesebbek, nem tudni mennyi igazság van benne, mindenesetre meggyőző. Ha nem igaz akkor is lehet rajta szörnyülködni. Bár lehet nem kéne közzétenni, nehogy ötleteket adjak nekik. Az alábbi post egyben az állam remek működését is tükrözi.

2008. Dél baranyai Roma emberek lakta falu. A családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd Jelentkezett a család rokonsága és pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem keveset. Gyerekenként 80.000!!! Azaz összesen 480.000 forintot havonta. Az apa és AZ anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be így mindkettő megkapja a szociális segélyt AZ önkormányzattól, 39.100 forintot(????). Így további 78.200 forinthoz jutnak. Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 Forintot kap a család. Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként. Természetesen ingyen tankönyv és ingyenes iskolai étkezés is jár. Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak ami havi 30.000 forint AZ önkormányzattól( ha nem kapnak, ott hagyják a gyerekeket a jegyzőségen, ezzel “zsarolva ” a hatóságot). Így a család havonta cirka 643.600 forint bevételhez jut. Telik már plazmatévére és lizinges Suzukira is a papának…. Ha dolgozni menne és keresne 100.000 forintot akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 forintra. (468.000 havi mínuszért én sem mennék dolgozni, még elfáradnék.)

És egy kedves kis történet az Oxygen Blogrol, mely egyaránt a tisztességes, békeszerető románokjavára szól, a bunkó utálatos magyarokat nem értem, miért támadják őket folyton.

Hazafelé a villamosra a Borárosnál felszállt egy tetkós cigány. Amolyan nyócker edzette fajta. Folymatosan pattogtatta a bicepszét és azt leste ki ér hozzá hátha ráköthet. Hogy a beton kötne rá rohadjon meg. Egy idősebb fazon felszállt és mellé állt, aztán véletlen meglökte mikor fékezett a villamos. Nah, nem is kellett több, erre begerjedt a brazil gépsor. Már majdnem leütötte a papát, mikor a barátnője leállította. Csak azért nem téptem cafatokra, mert túl messze álltam és nagy volt a tömeg.:) Mi az isten van ezekkel a naplopó niggerekkel? Tömegközlekedés nem egyszemélyes cigánybusz.

forrás: oxygen

És a végére egy videó, az egyedek barátkozási szokásairól, illetve a közösségért folytatott munkásságukról. Amit sajnos beilleszteni nem tudtam, de megtekinthető ITT.

Reklámok

Egy hozzászólás

  1. tiéd a pálya.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: