Szorul a hurok?

cameron“Mindennek van határa” – mondja a magyar, ha van egy kis esze, és lelép külföldre dolgozni és élni. Az elmúlt években két Debrecen-nyi (de szép szó) magyar lépett le érthető okok miatt.

Most ugyanezt a brit miniszterelnök mondja, aki szerint hiba volt beengedni a közép és keleteurópai munkavállalókat angolföldre. Ahogy észrevettem egyre többet pörögnek ezen a témán, úgyhogy aki változtatni akar a sorsán, idén dobbantson…

Vagy lehet reménykedni, hisz Viktor is megmondta: Magyarország 2014-ben olyan jó lesz, hogy a külföldi magyarok is mind hazajönnek. Érdekes, hogy 2014 a választás éve lesz…

Hiba volt a 2004-ben EU-taggá lett közép- és kelet-európai országok munkavállalóinak korlátozás nélküli beengedése Nagy-Britanniába – mondta hétfőn David Cameron brit miniszterelnök.

A jelenlegi konzervatív-liberális kormánykoalíció az unióhoz ezután csatlakozó új tagállamok esetében teljes mértékben érvényesíteni fogja az átmeneti munkavállalási korlátozásokat – mondta Cameron a brit bevándorlási politika reformjáról Ipswichben elmondott beszédében.

A miniszterelnök bejelentette, hogy a brit kormány még az idén komoly mértékben megszigorítja a Nagy-Britanniában dolgozó külföldi EU-munkavállalók hozzáférését a jóléti-egészségügyi ellátórendszerek szolgáltatásaihoz.

hvg

Reklámok

There are no comments on this post.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: